ecommerce zit
in ons dna

Wij zoeken en vinden de beste manier om uw site te integreren in een retail of wholesale omgeving. Wij adviseren u welke rol mobile en social media kunnen spelen.

Dit is de basis waarop wij onze flexibele, krachtige eCommerce oplossingen ontwikkelen die u helpen uw omzet te maximaliseren.

Doelgroep & concurrentie Analyse
Usability research
User Experience Planning
Marketing Strategie

onze
oplossing

Elk eCommerce project is anders, de constante is dat de website of webshop nog maar het begin is. Bij WOOLFZ werken we strategisch, rekening houdend met uw bedrijf, de processen, de marktpositie en uw concurrenten.

Hoe meer we begrijpen over onze klanten en de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, de beter gepositioneerd zijn wij om hen te helpen groeien.

platforms
voor groei

Een solide platform is de basis die succes garandeert en helpt bij het meten van resultaten. De technische architectuur is cruciaal, onze ontwikkelaars weten wat ze doen.

WOOLFZ ontwikkelt eCommerce platforms die gericht zijn op het optimaal benutten van de beschikbare marketing kanalen en het verhogen van efficiency.

eCommerce portal
CMS integratie
Tablet & mobiele applicaties
Informatie architectuur

magento webshop

Magento is een open source eCommerce platform geschikt voor het maken van krachtige webwinkels voor kleine, middel en grote ondernemingen. Door zijn grote gebruiksgemak en uitbreidbaarheid is het het snelst groeiende open source e-commerce platform.