WIJ ZIJN NAZZAU

Plannen.
Ontwikkelen.
Meten.

Wij zijn

NAZZAU is een software development bureau met een diepe passie voor digitale technologie. Wij helpen merken ontwikkelen en te verbinden met de doelgroep.

Dit doen we met webdevelopment specialisten die al jarenlang met online platforms werken, maar op een gegeven moment bij een grote organisatie niet meer hun ambitie konden vervullen en gekozen hebben voor meer zelfstandigheid. NAZZAU verbindt deze specialisten.

Wij stellen per project een team samen van eigen mensen, partners en indien gewenst kunnen we ook werkzaamheden outsourcen naar het buitenland. Hoe de samenstelling van het projectteam er ook uit ziet, wij blijven het aanspreekpunt en blijven het project managen, dit borgt de kwaliteit en biedt tevens een financieel voordeel.

Ben je op zoek naar
?

Services

It was a big, round room with a high arched roof, and the walls and ceiling and floor were covered with large emeralds set closely together.

In a word, the whale was seized and sold, and his Grace the Duke of Wellington received the money. Thinking that viewed in some particular lights, the case might by a bare possibility in some small degree be deemed, under the circumstances, a rather hard one, an honest clergyman of the town addressed a note to his Grace.

Advies

Vooral goed luisteren en de juiste vragen stellen! Hoe meer we begrijpen, de beter gepositioneerd wij zijn. Goed advies begint bij begrijpen.

Support

NAZZAU biedt support en onderhoud op maat voor webapplicaties, hiermee bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

Hosting

Trage websites hebben een negatieve impact op de conversie, een optimale performance is van essentieel belang.

Marketing

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Met een goede marketing strategie realiseren wij uw doelstellingen.

Integratie

NAZZAU helpt om processen te automatiseren en volledig te integreren in de huidige infrastructuur.

Hoe werken wij

Onze benadering van maatwerk oplossingen is gebaseerd op de combinatie van onze drie kerncompetenties:

  • business consultancy en analyse om te begrijpen wat de te ontwikkelen applicatie moet omvatten
  • technologie gebruiken die voldoet aan de kwaliteitsnormen die wij stellen
  • projectmanagement om op tijd en binnen budget te leveren

De business van onze klanten begrijpen, wat zij nodig hebben en wat zij verwachten is voor ons de basis van elke samenwerking. Niet alleen wat onze klanten ons vertellen, maar ook wat wij zelf ontdekken.

NAZZAU ontwikkelt en maakt alleen gebruik van technologie die simpelweg gewoon werkt. Ontwikkelen volgens standaarden om oplossingen te realiseren die de business ondersteunen. Bij voorkeur Open Source.

Project- en proces-management dat garandeert dat deadlines gehaald worden en budgetten niet overschreden. Nauw samenwerken, positief critisch als het moet om verwachtingen te overtreffen.

01.
Discovery

Vooral goed luisteren en de juiste vragen stellen! Samen met u en uw team (IT Specialisten, Operations, Business Analisten) werken we aan een analyse van het domein waaraan we gaan werken. Belangrijk is dat we een duidelijk beeld krijgen van uw verwachtingen.

Wat moet de nieuwe applicatie en/of integratie gaan doen? Hoe meer we begrijpen over onze klanten en de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd, de beter gepositioneerd zijn wij om hen te helpen groeien.

02.
Strategie &
Planning

Koers bepalen en zeilen hijsen. Na dat de doelstellingen zijn gekristalliseerd kunnen we een strategische roadmap en projectplan opstellen. De KPI’s opstellen van meetbare ijkpunten voor succes die ervoor zorgt dat teams aan beide uiteinden bewegen in dezelfde richting.

Hierna is het tijd voor de Kick-off van het project. NAZZAU plant haar projecten met zorg, zodat tijdens het project de volledige focus gericht kan zijn op het waarmaken van de verwachtingen.

03.
(Interaction)
Design

Creeër de beleving! Interaction design speelt een belangrijke rol in het ontwerpproces, hierbij gaat het niet alleen om ontwerptechnische zaken, maar ook om psychologische principes en het gebruik maken van ingeslepen verwachtingspatronen.

NAZZAU houdt rekening met wat uw doelgroep verwacht en hoe zij online beslissingen nemen. De User Experience (UX) wordt mede gevormd door de visuele en textuele informatie. Wij stellen de doelgroep centraal waarbij we de focus leggen op een verhoging van conversie en klantloyaliteit.

04.
Development &
Integratie

Make it work! Tijdens deze fase komt de applicatie tot leven. Gestuurd door een projectmanager, die zorgt dat er on-time en on-budget geleverd wordt.

De software architect controleert de technische  aspecten, reviewen van code, documenteren en zorgen dat er ontwikkelt wordt volgens specificaties en standaarden. Zorgen dat de nieuwe applicatie functioneert binnen de huidige infrastructuur.

05.
Kwaliteit &
Testing

Test, Analyseer, Release. Als de ontwikkeling is voltooid is het tijd om te testen. De testfase zullen wij intern uitvoeren, maar ook samen met u. We testen de functionaliteiten van de applicatie, maar ook voeren we een Full SIT en Load test uit.

De System Integration Test (SIT) dient om de nieuwe middleware oplossing te testen in de huidige omgeving. De Load test is bedoeld om te testen en te meten hoe de applicatie functioneert onder bepaalde omstandigheden.

06.
Support &
Onderhoud

Evalueren, Verbeteren, Versterken. De lancering van een project is pas het begin, de applicatie is een tool en geen doel op zich. Wanneer de eerste gebruikers gebruik maken van de nieuwe applicatie en de eerste interacties plaatsvinden, begint het pas echt.

Luisteren, leren en bezoekers verbinden is cruciaal in het ontwikkelen van uw online aanwezigheid.